Labirintus Étterem

TRADÍCIONÁLIS MAGYAR ÉTELEK ÚJRAGONDOLVA

Köszöntjük éttermünk weboldalán!

Szentendre ódon hangulatú sétálóutcájában, a város központjában várja vendégeit a Labirintus Étterem, mely egyszerre 150 fő fogadására alkalmas. A nyári hőség elöl menekülve pincehelyiségben hűsölve fogyaszthatja el ételeinket. Jó ár-érték aránnyal rendelkezünk! Fontos szempont számunkra a minőség és a tisztaság. Éttermünket folyamatosan gondozzuk, újítjuk, azért, hogy Önök örömmel térjenek be hozzánk.

Konyhai filozófiánk

Az étteremben tradicionális magyar ételeket készítünk és szolgálunk fel. Némelyeket kicsit másképpen, egy újragondolt formában.

Borainkról

A vacsorát a borpincében külön is megvásárolható kiváló minőségű, válogatott magyar borok teszik teljessé, amelyeknek kiválasztásánál fontosnak tartjuk, hogy az aromák, és a textúra passzoljon a fogáshoz.

Termeink

Vadászterem

A klimatizált helyiség az emeleti szinten található, mely 80 fő befogadására alkalmas. Nevét a falakon lévő dísztárgyakról kapta, mely egyben utalás az étlapon, széles választékban található vadételekre is.

Tetőterasz

Szentendre magasból, kicsit másképp. Ezt láthatja romantikus hangulatú teraszunkról melyet piros tetőcserepek ölelnek körül. 20 fő kényelmes elhelyezése ideális a napernyővel árnyékolt tetőkert.

Kupaterem

A földszinten található, családias hangulatú helyiség 24 fő vendéglátására ideáláis. A régi falusi életmód mindennapjaihoz tartozó, autentikus tárgyakból házi kiállítást rendeztünk be, mely biztosítja a helyiség vidékies hangulatát.

kocsiszin_terasz

Kocsiszín terasz

A régi kocsiszínből kialakított hangulatos terasz 25 fő vendéglátására ideális. A dús szőlőlugas a dekoráción túl, a legnagyobb melegben is hűs nyugalamat biztosít vendégeinknek.

szentendre-etterem-bormuzeum-tokaji

Tokaji terem

A pinceszinten található Étterem a Múzeum és az udvar felől is megközelíthető, ezért kíválóan alakalmas zártkörű rendezvények lebonyolítására. A hagyományos borospincék hangulatát idéző terem 45 fő befogadására alkalmas.

Pinceszint

A közel 800 m2-es, kb. 220 éves pincerendszer ad otthont a Nemzeti Bormúzeumnak, a kostolóutcának, a Bor Shop-nak, valamint a különálló szárnyban lehetőséget biztosít nagyobb létszámú csoportok ültetett fogadására is.